Wajah Gelap Bertukar Cerah Dengan Skincare Ini!

PUNCA WAJAH GELAP

Apa perasaan kita kalau selama ini punyai wajah yang cerah dan cantik, tapi tiba-tiba bertukar jadi wajah gelap seolah-olah macam terbakar! Sekali pandang macam seluruh muka dah diselaputi jeragat.

Wajah gelap selain berpunca dari pembentukan jeragat, ia juga disebabkan oleh perubahan hormon terutama wanita mengandung dan yang telah mencapai fasa menopause. Ada juga kesan daripada tindak balas ubat-ubatan dan pemilihan produk yang tak natural.

Ini yang terjadi kepada ibu Nadiah.

TESTIMONI YOUTH SKINCARE UNTUK WAJAH GELAP

Ibu kepada Nadiah telah menggunapakai produk jenama X selama 30 tahun lamanya. Namun selepas menjalani rawatan penyakit tibi, ibu beliau perasan perubahan wajah yang semakin gelap. Tidak dapat dipastikan apa yang menyebabkan wajah ibunya bertukar sedemikian.

Skincare yang sedang digunapakai nampak tidak berkesan untuk kembalikan semula keadaan kulit wajah asal ibunya. Jadi beliau nekad hadiahkan set penjagaan wajah Youth untuk membantu wajah gelap ibunya kembali pulih. Hasilnya?? Sangat sangat berkesan!!

testimoni cerahkan wajah gelap dengan youth skincare shaklee

Walaupun agak mencabar nak pujuk ibunya supaya konsisten, akhirnya setelah bersabar selama 1 tahun 5 bulan, ibu Nadiah berjaya dapatkan semula wajah asal yang sihat dan cerah. Youth adalah skincare organik. Jadi memang ambil masa lebih lama untuk beri kesan. Biar lambat asalkan selamat kan?

 

PROMOSI DISKAUN 10%

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk atasi masalah KULIT WAJAH GELAP dengan berkesan. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

1 thought on “Wajah Gelap Bertukar Cerah Dengan Skincare Ini!”

  1. Pingback: Seminar Imej 360 Bantu Wanita Bina Keyakinan Diri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge