Usia 40-an Penat Melampau Atasi Dengan Polifenol Semulajadi

Menjelang usia 40-an ramai yang mula merasa penat melampau walaupun hanya membuat kerja-kerja ringan. Selebihnya rasa nak rehat dan baring saja sepanjang hari.

Keadaan ini memang normal. Apabila meningkat usia 40-an tahap kecerdasan minda dan kecergasan tubuh makin makin menurun. Oleh sebab itu, kita disarankan untuk menjaga kesihatan mental dan fizikal dengan amalkan pemakanan yang seimbang dan kaya nutrisi serta hidup aktif (bersenam).

Selain makanan harian yang seimbang, nutrisi penting yang diperlukan untuk kecergasan tubuh badan serta elak penat melampau adalah Polifenol. Apabila tubuh badan mengalami penat melampau, itu tanda sel-sel sedang lemah dan bakal rosak.

Sel-sel yang rosak jika tidak dibaikpulih atau disingkir keluar akan menjadi punca kerosakan pada organ yang menyebabkan penyakit kritikal seperti kanser.

Polifenol bertindak melindungi dan memulihkan sel-sel yang rosak akibat dari faktor-faktor seperti :

 1. Stress
 2. Tak cukup tidur
 3. Toksin berlebihan
 4. Pemakanan tak seimbang
 5. Pencemaran
 6. Radikal bebas

Ini juga antara punca tubuh badan mengalami keletihan yang melampau. Polifenol juga berfungsi meningkatkan daya tahan sel dengan keradangan, radikal bebas dan toksin di dalam sel. Jadi jika mahukan usia 40-an yang sihat dan cergas masukkan Polifenol dalam diet harian. Sebaiknya mula amalkan Polifenol sebelum usia mencapai 40-an, ketika tubuh masih cergas.

ResV merupakan campuran sempurna Polifenol dari bahan ramuan botani semulajadi yang dipilih dengan sangat teliti untuk menghasilkan spetrum Polifenol  yang luas dan mampu mengekalkan kesihatan yang baik berpanjangan.

Bahan utama ResV adalah:

 1. Anggur Muscadine
 2. Lobak Ungu
 3. Japanese Knotweed
 4. Anggur Hitam
 5. Hampas Anggur dan Anggur Merah
 6. Buah Delima
 7. Buah Kaduka (chebulic myrobalan)

Kesemua bahan yang ada dalam ResV adalah premium dan tidak didapati dalam mana-mana produk lain kerana ia telah dipatenkan. Antara feedback pelanggan dah sudah pun mencuba ResV adalah seperti berikut.

Untuk dapatkan ResV dengan harga ahli, sila hubungi saya segera di talian 016-3334945 Adiba atau lebih cepat dengan klik gambar dibawah untuk terus hubungi saya di wasap tanpa perlu save nombor. Terima kasih!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge