Turunkan Berat Badan Dengan Set Detox dan Set Kurus Shaklee

Nak turunkan berat badan tapi masih belum berjaya? Set detox dan set kurus Shaklee boleh bantu. Jom tengok testimoni mereka yang konsisten amalkan set ini dan dah pun berjaya capai berat yang sihat.

Jangan Tinggal Cinch Tea & Cinch Shake

Dulu Abang Joe ni memang buncit orangnya. Tapi lepas dapat kesedaran, beliau dan isteri Kak Ainul usaha dan buat eksperimen untuk turunkan berat badan. Apa yang paling penting kata mereka, jangan sesekali tinggal Cinch Tea dan Cinch Shake kalau betul nak kurus.

Beza kan gambar diorang berdua?

3 bulan Konsisten Dah Nampak Hasil

Liley konsisten consume set kurus selama 3 bulan untuk turunkan berat badan. Walaupun cuma 5kg sahaja yang berjaya diturunkan tapi inch loss beliau lebih banyak.

Jangan sedih kalau berat tak turun banyak tapi tengok juga inch loss. Siapa yang rajin work out lemak-lemak tersembunyi tu akan ditukar menjadi otot. Shape dan nampak cantik dan gelebeh. Sebab tu dari segi kilogram sikit je tapi inch loss dan bentuk tubuh mesti lebih cantik. Muka pun nampak dah V shape.

Terkejut Sebab Berbeza Sungguh!

Yang ni beliau cuba set detox untuk bersihkan tubuh dari toksin. Toksin dah setel, berat memang lagi laju turun. Ini contoh waktu pkp orang lain naik berat tapi beliau dari buncit terus kempis.

Memang berbeza sangat kan sebelum dan selepas 2 bulan?

Jaga-jaga tau perut buncit ni. Banyak penyakit suka nak datang.

Berjaya Turunkan 12kg Happy Sangat!

Ini pun nampak sungguh beza bila hilang 12kg lepas join program detox Shaklee. Setuju kan beliau nampak jauh lebih muda dari sebelumnya? Walaupun belum betul-betul kurus lagi, tapi penurunan berat 12kg ni satu pencapaian yang sangat bagus.

Konsisten pulak dengan set kurus, tak mustahil akan turun lagi 10kg pulak. Well done kak!

Set detox dan set kurus Shaklee ni bukan ubat magik yang kalau makan je boleh terus kurus. Pertama, ia ambil masa bergantung pada keadaan. Gemuk dah 20 tahun takkan 1bulan dah kurus kan? Tak logik dan membahayakan kesihatan pun ya.

Nak kurus dengan Shaklee wajib control makan dan bersenam untuk bakar kalori dan bina otot. Kalau tak nak jaga dua benda ni jangan harap set ni akan berhasil. Sebab kita mesti target nak kurus secara sihat bukan sementara, bukan nak cepat.

Slow & steady wins the race.

Nak cuba set detox atau set kurus ni, boleh contact saya Adiba 016-3334945.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge