testimoni set rambut gugur shaklee review set rambut gugur shaklee berkesan atasi masalah rambut gugur.jpeg

Testimoni Set Rambut Gugur Shaklee Yang Sangat Berkesan

Testimoni Terbaru Set Rambut Gugur Shaklee

Bulan lepas, saya mendapat pertanyaan dari seorang lelaki muda berumur awal 20-an yang mengalami masalah rambut gugur. Beliau ingin mencuba set rambut gugur Shaklee setelah melihat penjelasan saya di Youtube. Dipendekkan cerita, beliau setuju lah nak membeli kesemua set rambut gugur yang saya cadangkan.

Sebulan Selepas Konsisten Set Rambut Gugur Shaklee

Setelah sebulan berlalu, saya pun follow up beliau untuk bertanya khabar. Alhamdulillah! Beliau sangat happy sebab bahagian kepala yang botak bertompok sekian lama tak tumbuh rambut tu dah mula ada anak rambut! Beliau sangat excited cerita dengan saya, siap cakap terima kasih sebab dah tolong dia. 

 

testimoni set rambut gugur shaklee review set rambut gugur shaklee

 

Adik ni rasa malu tau sebab rambut dia botak bertompok macam tu. Dah cuba macam-macam produk tapi tetap sama juga tak ada hasil. Bila guna set rambut gugur shaklee, dalam masa sebulan dah nampak hasil. Dan sekarang beliau masih konsisten consume semua produk nutrisi ini : VIVIX, ESP, B COMPLEX, ZINC, VITAMIN C, VITA-LEA dan ditambah dengan shampu dan serum rambut.

 

testimoni set rambut gugur shaklee review set rambut gugur shaklee set rambut gugur shaklee berkesan

Rambut Gugur Sebab Keturunan Boleh Diatasi

Ini pula feedback seorang lagi kenalan yang mengalami masalah rambut gugur yang teruk kerana faktor keturunan. Apa yang beliau usahakan ialah tukar semua produk penjagaan rambut kepada set rambut gugur shaklee dan nutrisi ZINC PLUS. Hasilnya, ramai yang menegur rambutnya dah makin lebat!

rambut gugur lelaki hampir botak testimoni set rambut gugur shaklee review set rambut gugur shaklee set rambut gugur shaklee berkesan

 

 

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk rawat masalah rambut gugur dengan berkesan. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge