Takut Buat Lasik Mata, Ini Alternatif Untuk Pulihkan Rabun

Sebenarnya dah berbulan-bulan Diba plan nak buat lasik mata sebab rimas dah pakai spek. Power tak tinggi mana pun, tapi sebab banyak masa mengelat pakai spek, ditambah dengan menghadap skrin laptop/handphone sepanjang masa kecuali masa tidur je. Bila tengok prosedur lasik mata Diba jadi seram pulak. Huhuhu..kena cucuk ambil darah pun berdebar gila apalagi nak buat operation mata.

TAKUT BUAT OPERATION LASIK MATA

Sebab takut buat operation lasik mata, Diba rasa macam tak ada harapan nak buang spek. Kena pakai lah sampai bila-bila. Tapi bila attend satu party ni last week, Diba rasa tak mustahil untuk capai impian tak nak pakai spek tu.

Bila pengacara majlis share ada seorang nenek umur 71 tahun berjaya kurangkan rabun & kerosakan sel mata sehingga 70% dalam masa setahun! Woww! Apa yang nenek ni buat sampai boleh dapat hasil macam tu?

POLIFENOL UNTUK RAWAT RABUN MATA

Rupanya nenek ini ambil RPS (Resveratrol Polyphenol Supplemen) dalam tempoh masa setahun. Dan keputusan selepas setahun itu sangat mengejutkan!

Cuba tengok lapisan kuning di dalam gambar sebelah kiri. Garisan nampak tak sekata kan? Di sebelah kanan pula garisan kuning itu dah semakin tegang dan rata. Ya tuan-tuan dan puan-puan, garisan tegang dan rata itu bermakaud sel mata yang makin sihat dan berfungsi dengan baik.

Polifenol adalah bahan asli dari tumbuhan yang sangat banyak manfaatnya pada kesihatan terutamanya untuk mata, tenaga, gula dalam darah, kesuburan, kecantikan dalaman dan lain-lain.

TESTIMONI RESV RAWAT RABUN MATA

Jadi sesiapa yang teringin pulihkan semula penglihatan tanpa perlu pakai spek atau contact lens, hubungi Adibah segera.

016-3334945

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge