Promosi Vitamin C Shaklee Julai 2019 – Percuma 1 botol!

Vitamin C Shaklee sering menjadi pilihan para pengguna walaupun ada banyak lagi jenama lain di pasaran. Sebelum saya ceritkan lebih lanjut apa istimewanya Vitamin C Shaklee berbanding jenama lain, silakan baca dahulu fungsi vitamin c untuk tubuh badan.

7 Kebaikan Vitamin C

 

Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia secara semulajadi. Oleh itu kita perlulah mengambil sumber vitamin c dari luar. Jika sumber makanan tidak mencukupi, tampung ia dengan pengambilan makanan tambahan (suplemen). Ini kerana tubuh manusia perlukan vitamin c untuk pelbagai fungsi penting. Antaranya kebaikan vitamin C termasuklah :

 1. Anti-oksidan untuk melawan penyakit kronik
 2. Mengawal tekanan darah tinggi
 3. Menurunkan risiko sakit jantung
 4. Menurunkan asid urik dan elak serangan gout
 5. Membantu penyerapan zat besi
 6. Meningkatkan sistem imun
 7. Menguatkan memori apabila umur meningkat

Banyak betul kebaikan vitamin c untuk tubuh badan. Bukan saja untuk kulit cantik ya. Jadi pastikan pengambilan vitamin c cukup setiap hari. Banyak penyakit kronik boleh dielakkan.

Keistimewaan Vitamin C Shaklee Berbanding Jenama Lain

Apa pula kelebihan Vitamin C Shaklee berbanding jenama lain?

 1. Teknologi Sustained-Released Yang Pertama di Dunia – Iaitu sistem pelepasan berperingkat yang dapat melepaskan 500mg vitamin c dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan dan mengurangkan pembaziran.
 2. PLUS’ bermaksud diperkaya dengan 120mg Bioflavonoids sitrus yang meningkatkan keberkesanannya.
 3. Mesra usus & sesuai untuk pesakit gastrik atau yang mempunyai perut sensitif kerana ianya diperbuat daripada ekstrak jagung non-gmo dan bukannya dari buah-buahan sitrus yang berasid.
 4. Antara yang paling murah di pasaran – Sebotol Vitamin C Shaklee mempunyai 180 biji dan boleh bertahan selama 6 bulan penggunaan. Sangat jimat dan berbaloi.
 5. Boleh digunakan sebagai masker untuk mendapatkan kulit yang lebih halus dan elak pembentukan jerawat. Testimoni vitamin c di sini.

 

vitamin c shaklee untuk kulit cantik

Promosi Vitamin C Shaklee JULAI 2019

Bulan ini pihak syarikat melancarkan promosi hebat Vitamin C dimana setiap pembelian 3 botol anda layak mendapatkan 1 botol Chewable C Plus secara percuma!

harga vitamin c shaklee 2019

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge