Promosi Januari 2021 : Shaklee Nak Bagi Face Mask Percuma!

Assalamualaikum semua! Apa khabar? Alhamdulillah dah masuk tahun 2021 dah kita kan. Sempena tahun baru dan bulan pertama ini, Shaklee berbesar hati menawarkan face mask percuma untuk semua orang!

Eh tapi ada syaratnya. Face mask ni sangat cantik, selesa, tak gatal, tak panas dan mudah nak bernafas. Anti microbial pulak tu, disahkan oleh SGS. Paling penting LIMITED EDITION tau! Untung la kalau dapat pakai. Design pun letops sangat. So apa syaraty? Senang jeee. Setiap pembelian 5 botol Vitamin C anda layak dapat 1 face mask bersama 3 helai filter. Haa senang je kan nak dapat free?

Ada 6 design face mask yang menarik!

Alamak 5 botol banyak sangat ke? Alaa ajak la adik beradik & kawan-kawan beli. Kumpul order sampai dapat 5 botol. Satu untuk diri sendiri, satu untuk mak ayah, tinggal lagi 3 botol je untuk penuhkan list. Waktu virus tengah berleluasa ni, penting tau untuk kita pastikan tubuh badan sihat.

Vitamin C ni selain untuk kulit, sangat bagus untuk tingkatkan sistem imun badan kita. Bila imun kuat virus susah nak serang. Mereka yang dijangkiti covid19 pun memang disuruh makan Vitamin C sebab covid tak ada ubat. Jadi kita jangan lah tunggu jatuh sakit baru nak makan. Virus ada di mana-mana. Kita makan Vitamin C siap-siap. InsyaAllah moga Allah pandang ikhtiar kita ini dan melindungi kita dari apa-apa penyakit Amiinn.

Ok dah berjaya kumpul 5 botol? Jom hubungi saya disini 016-3334945 saya nak bagi special price dan free gift extra! Shhh jangan bagitau orang lain tau. Khas untuk sesiapa yang baca artikel ini sahaja. Contact saya sekarang!

Sementara stok masih ada ya, so segera hubungi saya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge