Penting!! 8 Vitamin Untuk Kesihatan Lelaki dan Kesuburan

Jika anda mencari makanan tambahan atau vitamin untuk kesihatan lelaki, boleh rujuk senarai di bawah. Terutama jika anda sedang berusaha untuk dapatkan zuriat. Pastikan tubuh badan anda dan pasangan cukup kesemua 8 jenis vitamin ini. Kalau badan tak cukup zat, baby susah nak lekat.

Vitamin Untuk Kesihatan Lelaki – Fungsi dan Harga Terkini 2019

 

1. Vitamin E (RM156 – 120 capsule – 4 bulan)
Khas untuk meningkatkan kesuburan, memelihara kesihatan sperma & sebagai anti oksidan untuk melindungi sel-sel sperma dari serangan radikal bebas. Contoh terdedah kepada persekitaran yang tercemar seperti asap rokok, bahan kimia, toksin makanan dan sebagainya. Radikal bebas yang masuk ke dalam tubuh melalui persekitaran ini akan merosakkan sel sperma. Sperma jadi cacat dan tidak berfungsi.

2. Coq-trol Plus (RM148 – 30 capsule – 1 bulan)
Coenzyme membantu meningkatkan kuantiti sperma, bentuk yang normal dan pergerakan yang laju. Ia juga bertindak sebagai energy booster & cell performance.

3. Vita-lea (RM93 – 120 tablet – 2@4 bulan)
Multi-vitamin untuk melengkapkan nutrisi yang tak cukup dari makanan harian. Vitamin paling basic untuk overall health. Tak kira lelaki perempuan, muda tua, sesuai untuk semua.

4. Omega Guard (RM136 – 90 capsule – 1 bulan)
Elak keradangan (inflammation) dalam tubuh badan, terutama salur darah. Memelihara kesihatan jantung. Tingkatkan brain function & focus. Kajian juga setuju minyak ikan membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.

5. Zinc Plus (RM56 – 120 tablet – 4 bulan)
Untuk menghasilkan sperma yang sempurna (kuantiti, bentuk & bergerak laju). Elak masalah pembesaran prostat/mati pucuk. Kuatkan kuku & rambut. Mempercepat penyebukan luka dari dalam.

6. Vitamin C (RM97 – 180 tablet – 6 bulan)
Kuatkan imun & sistem antibodi. Jadi tak mudah terjangkit virus atau bakteria. Kuatkan gusi & menggalakkan penyembuhan luka. Dari segi kesuburan, antibodi yang kuat sangat penting supaya sel sperma tak mudah rosak.

7. B complex (RM48 – 120 tablet – 4 bulan)
Untuk sistem saraf & fungsi tubuh badan. Menukar makanan kepada tenaga. Tenaga yang cukup juga untuk sel sperma berenang laju ke sasaran.

8. Protein (RM160 – 850gram – 1 bulan)
Lelaki perlukan lebih protein utk bina otot & membekalkan tenaga segera. Bantu kekalkan/turunkan berat badan. Pengawalan berat badan penting untuk stabilkan hormon.

masalah kesuburan lelaki, vitamin untuk kesihatan dan kesuburan lelaki,

Hubungi saya segera untuk mendapatkan kesemua 8 nutrisi penting untuk kesihatan dan kesuburan lelaki seperti diatas. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan vitamin di atas dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge