Orang Gastrik Pun Boleh Berpuasa Penuh Dengan Set Gastrik Shaklee

Anda yang mengalami gastrik, susah hati fikir macam mana nak berpuasa nanti? Jangan risau. Saya kongsi pengalaman sendiri yang mengalami gastrik bertahun-tahun, seksa bila berpuasa asyik berpinar rasa nak pitam, pedih perut.

Takkan asyik nak ponteng puasa pulak kan? Malu lah. Mesti ada cara lain. Jadi saya pun google cara hilangkan gastrik. Tak sangka ada banyak testimoni yang memberi harapan!

Set gastrik Shaklee paling banyak keluar di google. Best sangat ke? Betul ke boleh hilang gastrik dah bertahun ni?

Sebab nak tahu betul ke tidak testimoni semua tu, bila baca macam meyakinkan, saya pun decide nak cuba sendiri.

Set yang saya cuba adalah ESP, Ostematrix dan Peppermint Ginger Plus.

Alhamdulillah! Agaknya memang serasi dengan saya, betul lepas amalkan beberapa bulan, saya dah boleh puasa tanpa ada gastrik langsung! Malah lebih bertenaga pulak rasanya sepanjang hari.

Tipu lah kalau tak ada rasa lapar. Nama pun puasa kan. Petang-petang dalam pukul 4pm tu mula berkeroncong. Tapi masih mampu buat kerja, balik masak dengan steady.

Syukur.

Sebab puasa tanpa gastrik, hanya orang gastrik saja boleh faham dan hargainya. Jadi kalau anda pun nak cuba puasa tahun ini tanpa gastrik, terus hubungi 016-3334945.

InsyaAllah kita ikhtiar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge