skincare untuk lelaki

Macam Mana Nak Pilih Skincare Yang Sesuai Untuk Lelaki?

Skincare bukan saja untuk perempuan tetapi lelaki juga. Tapi macam mana nak pilih skincare yang sesuai untuk lelaki ya? Ok senang saja. Skincara yang lengkap dan ada fungsi seperti di bawah sangat sesuai dijadikan skincare untuk digunapakai oleh kaum adam. Terutama yang ada masalah jerawat teruk.

skincare untuk lelaki

1. Luminous Gel Oil Cleanser

Mencuci muka dengan lembut meggunakan formula tanpa sabun dan buih untuk mengekalkan kelembapan kulit. Sangat sesuai untuk kulit berjerwat kerana bebas dari bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan lagi kulit muka.

2. Perfecting Skin Toner

Toner berfungsi untuk menutup semula liang pori yang terbuka semasa mencuci. Liang pori terbuka boleh menyebabkan jerawat. Toner juga membantu membersihkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan wajah kusam.

3. Youth Activating Serum

Serum sangat bagus untuk mengekalkan keremajaan kulit. Ini kerana is bertindak 10x ganda lebih cepat untuk baiki sel-sel kulit yang bermasalah. Serum juga bertindak memudarkan bekas parut jerawat dan kulit kembali licin.

4. Moisturizer spf50

Ok yang ini sememangnya sangat sesuai untuk lelaki kerana anda tak perlu nak pakain pelembap kemudian sunscreen. Leceh kan? Dengan moisturizer spf 50, hanya 1 tiub untuk FUNGSI MELEMBAP DAN MELINDUNGI kulit wajah dari sinar UVA/UVB.

5. Renewal Night Cream

Lembapkan kulit waktu malam. Bantu pembentukan sel kulit baru dan menggalakan penghasilan collagen bawah lapisan kulit. Bangun pagi dengan kulit lembut dan segar.

6. Radiance C + E

Uniknya Radiance C+E ialah ia menggunakan kepekatan 20% pure vitamin C dan E khas untuk hilangkan bekas parut jerawat berkawah tu. Tak perlu pakai hari-hari pun.

skincare untuk lelaki masalah kulit muka berjerawat

 

Sekiranya anda ingin mendapatkan skincare yang mempunyai ciri-ciri seperti di atas, hubungi saya dengan kadar segera kerana ada tawaran istimewa untuk anda!

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk dapatkan skincare yang sesuai untuk lelaki terutama yang mempunyai masalah kulit berjerawat.

skincare untuk lelaki masalah kulit muka berjerawat dan bekas parut

Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan Youth Skincare ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge