Kulit Berjerawat Teruk Bertukar Licin Dengan Produk Semulajadi

Keyakinan diri jatuh merudum bila kulit berjerawat teruk, besar-besar pulak tu. Sedih! Dah cuba macam-macam cara tapi jerawat tetap tak kecut, makin banyak adalah. Siapa kata kulit cantik dan sihat tu tak penting? Sangat penting sebab ia melibatkan keyakinan diri seseorang.

Dulu ada sorang kawan ni cakap dia rasa dia tak akan kahwin dengan sesiapa sebab muka dia ada jerawat teruk, mana ada lelaki nak. Nampak? Sampai macam tu sekali.

Sama kisah dengan Siti Nurmie.

Dia sebenarnya salah pakai produk. Mungkin produk kecantikan yang Nurmie pakai mengandungi bahan kimia yang beri tindak balas ekstrem pada kulit. Terus naik jerawat macam dalam gambar.

Apa Nurmie buat sampai kulit berjerawat teruk bertukar jadi licin, cantik dan sihat dalam masa 3 bulan sahaja?

Pertama sekali, kakak kepada Nurmie cadangkan untuk detoks. Buang semua bahan toksin dari produk yang Nurmie pakai. Eh jangan ikut produk yang disapu ke kulit tak masuk dalam darah tau. Kulit kita ni bersifat span. Ia menyerap apa-apa yang disapu.

Lepas 2 bulan buat detoks dengan Vivix, Alfalfa, Herb Lax, Omega Guard dan DTX Complex, jerawat di wajah Nurmie beransur kecut. Wahhh!! Satu perubahan yang sangat baik.

Kemudian, habis set detoks Nurmie teruskan merawat kulit dengan set kulit pula yang ada protein ESP, Vitamin C, Vitamin E dan Garlic Complex. Kesemua produk ini adalah vitamin dan nutrisi untuk sel kulit baru yang lebih sihat tanpa jerawat.

Nah, itu hasilnya.

Buat anda yang ada masalah kulit berjerawat teruk dan masih belum jumpa penyelesaiannya, mungkin boleh cuba cara yang dibuat oleh Nurmie. InsyaAllah guna produk semulajadi mesti menjadi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge