Kombinasi Youth Starter Set Shaklee – Cara Merawat Kulit Bermasalah

Set 1 : Youth Starter Set + Vitamin C

Youth Starter set dan Vitamin C sesuai untuk mereka yang berumur bawah 30 tahun (remaja – 29 tahun), golongan muda remaja kulit masih banyak kolagen semulajadi.

Tapi golongan ini (biasanya student, baru bekerja, ibu muda) ada masalah jerawat dan sunburn. Maklum lah, jiwa remaja kan. Masa study enjoy berpanas sana sini tak fikir sangat pasal kulit ke apa. Bab makan pun tak jaga. Kerap makan fast food pun ya. Oh tak lupa ada juga yang hormon masih tak seimbang.

Jadi kombinasi skincare Youth starter set dan Vitamin C sangat sesuai untuk atasi masalah jerawat dan sunburn. Supaya bila menginjak masuk ke usia 30-an masalah ini dah selesai. Bukan apa, masuk umur 30 nanti akan ada masalah kulit yang lain pulak nya.

So better setelkan cepat-cepat jerawat dan sunburn tu sebelum umur 30.

 

youth skincare shaklee youth starter set shaklee kulit berminyak kulit berjerawat 2

 

Set 2 : Youth Starter Set + ESP

Sesuai untuk mereka berumur 30 tahun ke atas. Pada fasa umur ini, penghasilan kolagen mula berkurang dan kulit mula kendur. Masa ni, jerawat dah tak ada atau sangat kurang TAPI ada bekas parut jerawat yang dibawa dari zaman remaja.

Dan pada usia ini lah datang pula masalah kulit yang lain iaitu kulit kusam, tona kulit tak sekata, kulit kering atau kulit berminyak dan paling menakutkan JERAGAT! Kalau di usia remaja tak jaga kulit betul-betul, masuk umur 30 memang confirm akan dapat masalah-masalah kulit yang ini pula. Jangan main-main dengan jeragat. Sekali dah keluar, makan tahun nak hilangkan sebab akar jeragat dalam dan kuat.

Pada fasa ini, kebanyakan wanita sudah bergelar ibu, ada yang mengandung, ada yang berpantang, dan juga menyusukan bayi. Jadi selain nak kena jaga kulit, golongan wanita pada usia ini memerlukan tenaga tambahan untuk laksanakan aktiviti harian. Tak kira suri rumah sepenuh masa atau yang bekerja, apa lagi kalau wanita yang bekerja dan buat bisnes part time.

Sebab itu kombinasi skincare Youth starter set dan Energizing Soy Protein (ESP) pilihan terbaik. ESP sumber protein tumbuhan tanpa kolesterol dan gula tambahan dan berkualiti tinggi , sangat bagus untuk pembinaan sel-sel kulit sihat. Juga bonus untuk bekalkan tenaga berpanjangan dan mengekalkan berat badan sihat.

 

youth skincare shaklee youth starter set shaklee kulit berminyak kulit berjerawat

 

Set 3 : Youth Starter Set + Vivix

Bagi mereka yang mempunyai masalah kulit ‘breakout’ disebabkan oleh salah guna produk. Atau produk timbang kilo yang mempunyai bahan kimia berbahaya. Youth Starter Set dan Vivix lah cara terbaik untuk selesaikan masalah kulit ‘breakout’. Vivix berupaya baiki semula sel-sel kulit yang rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi bahan terlarang.

youth skincare shaklee youth starter set shaklee kulit berminyak kulit berjerawat 3

Hubungi saya segera sekiranya anda berminat untuk mendapatkan solusi untuk merawat masalah kulit muka dengan berkesan. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge