Hilangkan Sakit Sendi dan Lutut dengan Painkiller Semulajadi yang Berkesan dan Selamat

Ikut statistik, lebih 30% rakyat Malaysia yang menderita sakit sendi dan lutut sampai terganggu aktiviti harian. Ramai tau 30% tu berjuta orang. Biasanya bila cakap pasal sakit sendi dan lutut ni, tak kan lari dari pengambilan ‘painkiller’ atau pil tahan sakit kan? Selain sakit sendi, sakit lutut painkiller juga digunakan untuk hilangkan apa-apa jenis kesakitan dengan segera.

Pengalaman Diba sendiri masa muda-muda dulu selalu kena serangan senggugut sampai tergolek-golek sakit. Setiap bulan akan jumpa doktor dan doktor akan bagi ‘painkiller’ nama Ponstan. Orang perempuan mesti kenal ubat ni. Tapi dah dekat setahun jumpa doktor yang sama, dia nasihatkan stop lah makan Ponstan. Tak bagus untuk kesihatan sebenarnya.

Jadi bila wujud ‘painkiller’ semulajadi yang berkesan tapi dalam masa yang sama selamat untuk dimakan tanpa merosakkan organ dalaman tubuh, dah tentu kita patut rasa bersyukur! Akhirnya ada ‘painkiller’ dari sumber semulajadi yang diperbuat dari Boswellia dan Safflower, dua bahan utama yang terkenal untuk merawat sakit sendi dan lutut termasuk Arthritis.

Walaupun sakit sendi dan lutut biasanya dialami oleh mereka yang berusia, tetapi ramai juga golongan muda yang berisiko. Contohnya mereka yang kerap bersukan dan berlari jarak jauh, bekerja angkat berat, berdiri atau duduk terlalu lama, banyak bergerak ke sana sini dan juga mereka yang mengalami kemalangan/jatuh.

‘Painkiller’ biasa sememangnya dicipta untuk hilangkan kesakitan dengan cepat, tetapi ia tidal langsung merawat dan memulihkan bahagian yang sakit itu. Sakit tetap akan datang semula. Pain Relief Caplet pula dicipta khas bukan saja untuk hilangkan kesakitan tetapi dalam masa yang sama Boswelia dan Safflower yang terkenal dengan manfaat untuk kesihatan membantu memulihkan bahagian tubuh yang mengalami kesakitan.

Jika anda atau mak ayah ada mengamalkan ‘painkiller’ untuk melegakan sakit sendi dan lutut atau apa-apa kesakitan, bertukarlah segera kepada Pain Relief Caplet yang berasaskan sumber semulajadi, berkesan dan tidak meninggalkan apa-apa kesan buruk kepada tubuh badan.

Pain Relief Caplet akan mula dijual pada bulan Jun 2020, jadi hubungi saya segera Adibah 016-3334945 untuk pre-order kerana stok adalah terhad.

 

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk rawat masalah sakit sendi dan lutut dengan berkesan. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge