Hilang Kerja? Peluang Jana Income 4 Angka Ketika PKP

PKP datang lagi maka ramailah yang hilang kerja, sumber pendapatan terjejas dan perniagaan pun makin sendu. Terutama bisnes yang bermusim. Jadi makin ramai juga lah yang tercari-cari cara untuk jana income ketika PKP ini. Jom saya tunjukkan!

Bisnes ni ada beberapa jenis. Bisnes konvensional seperti jual makanan, pakaian, jadi founder untuk produk sendiri dan sebagainya ni sangat berisiko bilamana sesuatu yang di luar jangkaan terutama yang melibatkan ekonomi berlaku. Contohnya virus covid-19 ni lah. Berapa ramai kedai tutup, perniagaan kecil dan sederhana terjejas dan pendapatan menurun.

Bisnes network marketing pula adalah model bisnes yang bersistem, direka khas untuk bertahan dalam tempoh masa yang panjang dan sangat memberi keuntungan. Ini adalah bisnes yang boleh dikatakan kalis ekonomi, maksudnya walaupun berlaku kemerosotan ekonomi disebabkan oleh faktor luar kawal, bisnes network marketing ini masih boleh berjalan seperti biasa. Lebih-lebih lagi dalam bidang health & wellness. Kenapa?

Sebab dalam apa jua keadaan, semua orang mahukan tahap kesihatan mereka terjaga. Kesihatan adalah sesuatu yang sangat berharga untuk ditukar ganti dengan apa-apa yang lain. Jadi produk kesihatan sentiasa mendapat permintaan yang tinggi tak kira musim. Di tambah pula dengan model bisnes network marketing yang tidak memerlukan modal yang sangat besar seperti bisnes konvensional, mudah untuk dijalankan dimana-mana saja dan hanya perlu duplicate apa yang telah dibuat oleh mereka yang dah berjaya. Simple kan?

Jadi saya menjemput anda yang terjumpa artikel ini dan mencari peluang untuk jana income 4 angka setiap bulan tanpa perlu terikat dengan kerja 9-5, mari kita bersembang. Ada banyak lagi benda yang saya nak share berkenaan peluang bisnes ini. Yang pastinya, saya sendiri dah merasa income 4 angka ini setiap bulan sambil bekerja di pejabat. Kalau buat fulltime lagi lah masyukkk. Boleh hubungi saya di sini 016-3334945. Saya tunggu! 😊

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge