Haid Tak Teratur Cuba Amalkan Anti Oksidan Vivix Berkesan Stabilkan Haid

Ohh rupanya ramai kawan-kawan ku yang ada masalah haid tak teratur. Ada yang tak period 6 bulan, ada yang prolong period sampai hampir 1 bulan dan ada yang kejap datang kejap tidak. Aduhai memang leceh kan masalah haid tak normal ni.

Lagi pening kepala bila dah kahwin, haid tak teratur boleh jadi punca kepada masalah lain pula. Jadi jangan biarkan masalah ini berlarutan. Segera jumpa doktor takut-takut ada masalah kesihatan lain yang serius.

Baru-baru ni, diba dapat feedback yang tak terjangka dari seseorang yang rapat. Dia memang ada masalah period jenis setahun datang 2-3 kali je. Nak jumpa doktor dia takut katanya. Sampailah satu hari tu kakak dia suruh dia cuba Vivix.

Bukan untuk masalah period dia pun, saja suruh try je. Tapi tak sangka pulak lepas sebulan period dia datang macam biasa. Masuk bulan kedua pun datang juga normal cycle. Alhamdulillah. Tak sempat nak paksa dia jumpa doktor.

Mungkin juga Vivix bantu stabilkan hormon dia, itu yang period pun lancar je keluar. Bila tanya kawan lain, memang ramai yang amalkan Vivix untuk stabilkan hormon dan lancarkan kitaran haid. Ohh patutlah berkesan juga untuk si kawan yang tadi tu.

So korang yang ada masalah haid tak teratur cubalah minum Vivix mana tahu serasi juga. Vivix ni bukan ubat tau. Vivix anti oksidan dari buah-buahan premium dan organik. Bahan utama Vivix adalah Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Japanese Knotweed dan Eldeberi Eropah.

Sangat kaya dengan khasiat anti oksidan yang bertindak membaik pulih bahagian dalaman tubuh yang rosak terutama oleh radikal bebas. Jadi jangan risau, Vivix memang sesuai dicuba oleh semua golongan.

Sama je macam makan jus buah tapi ini versi sangat premium dan high quality. No sugar added semestinya. No coloring, no water juga. Jus pekat dan sedap. Kalau letak dekat freezer pun tak beku sebab tak ada air, pure concentrate dari buah-buahan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge