Cara Turunkan Kolesterol Dengan Berkesan Dalam Masa 1 Bulan

Kalau doktor bagi masa 3 bulan untuk turunkan kolesterol, kalau tak kena makan ubat! Apa nak buat? Jangan risau. Cara ini memang berkesan!

Sebenarnya Diba sendiri pun kolesterol agak tinggi sekitar tahun 2017. Lepas setahun, buat semula full medical check up kolesterol makin turun dan makin turun. Dah boleh agak apa yang membantu. Sebab diet harian masih sama. Corak pemakanan masih sama. So mesti ada yang bantu turunkan kolesterol tu.

MACAM MANA NAK TURUNKAN KOLESTEROL DALAM MASA 1 BULAN?

Diba tak nak cerita panjang lebar. Semua orang tahu kolesterol tinggi sangat tak bagus. Ia boleh sumbat saluran jantung kita. Bila salur jantung tersumbat, oksigen yang dibawa oleh darah makin kurang. Boleh jadi sesak nafas. Boleh jadi stroke sebab oksigen tak sampai ke otak. Boleh jadi serangan jantung. Boleh juga dapat darah tinggi.

Alhamdulillah sahabat Diba ni ada kesedaran. 

TURUNKAN KOLESTEROL TANPA UBAT DOKTOR

Setelah konsisten ESP dan Omega Guard selama 1 bulan, bacaan kolestrol dari 6.54 turun ke 4.68 !!

Ya, protein berasaskan soya telah TERBUKTI boleh menurunkan paras kolesterol dalam darah dengan pengambilan 25gram sehari. Manakala minyak ikan pula kaya Omega-3 merupakan kolesterol baik yang sepatutnya dimakan. Jadi gabungan kedua-dua ESP dan omega adalah formula terbaik untuk turunkan kolesterol.

Jadi, jangan tunggu lagi. Jangan risiko kan kesihatan anda terutama jantung anda dengan membiarkan kolesterol semakin tinggi. Hanya dengan amalkan ESP dan minyak ikan Omega Guard kolesterol anda boleh turun ke paras normal. 

TURUNKAN KOLESTEROL TANPA UBAT DOKTOR CARA TURUNKAN KOLESTEROL

Jangan ingat orang muda dan kurus tak ada kolesterol ya! Banyak kes golongan inilah yang kolestrolnya tinggi sampaikan muda-muda dah kena makan ubat hospital!

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk turunkan kolesterol dengan berkesan. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 15-25% ??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge