CARA MUDAH BERHENTI MEROKOK

Dah lama cuba tapi masih belum berjaya berhenti merokok? Jangankan berhenti, berkurang pun tidak? Jangan risau, anda berada di tempat yang betul. 

Ini cerita seorang kawan yang tak tahan suaminya merokok. Kawan saya ni nurse, pregnant anak sulung. Dah disuruh berhenti tapi suaminya kata susah. Tapi, suami dia memang nak berhenti sebab sayangkan zuriat dalam perut isteri. 

Maka, kawan saya pun ikhtiar dengan cara yang saya cadangkan. Memang mudah sangat. Cuma konsisten satu sudu setiap malam sebelum tidur. Ini hasilnya selepas sebulan:

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK 1

Alhamdulillah, kawan saya happy sangat sebab finally husband dia dah boleh kurangkan ketagihan merokok dalam masa sebulan je! Sebelum ni husband dia hisap 1 kotak lebih sehari, lepas sebulan amalkan tonik special ni, sehari 1 kotak pun tak boleh habis.

Komen pertama lepas husband kawan saya ni minum tonik ini – lidah rasa pahit, jadi bila nak merokok tu rasa tak sedap. Sama kes macam customer yang sorang ni.

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK 2

 

Memang respect dekat brother ni sebab sungguh-sungguh mencari cara nak berhenti merokok. Baru sehari je cuba, dah dapat rasa kesan lidah jadi pahit tu. So, keinginan untuk merokok tu makin kurang. Lama-kelamaan, dengan izin Allah boleh berhenti terus. Memang tak mustahil.

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK 3

Lagi testimoni berhenti merokok yang pada asalnya takda niat pun nak berhenti. Cerita penuh pada gambar.

 

Niat asal bagi tonik merah ini untuk abahnya yang ada darah tinggi. Dalam masa yang sama abahnya juga seorang perokok tegar dah berpuluh tahun. Bayangkan, bukan senang nak berhenti dalam masa yang singkat.

Tapi, lepas 2 bulan konsisten, bukan saja darah tinggi stabil TAPI tabiat merokok pun hilang terus! Sekarang pakcik Razizan dah 100% bebas dari rokok. Benda yang dirasa paling mustahil dulu adalah berhenti merokok tapi Alhamdulillah akhirnya berhenti juga.

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK 4

Sama juga kes dengan encik ni. Lepas konsisten Vivix setiap hari selama 2 minggu, dia berjaya mengurangkan ketagihan merokok sebanyak 20 batang. Pernafasan pun lebih lancar. Tak mustahil juga encik ni akhirnya akan berjaya berhenti merokok macam pakcik Razizan. InsyaAllah kalau dah ada niat, Allah akan mudahkan.

Anda seorang perokok yang mahu berhenti merokok?

Suami anda seorang perokok dan anda mahu suami segera berhenti merokok?

Mahukan ayah berhenti merokok setelah berpuluh tahun mencuba?

JANGAN TUNGGU LAGI. CONTACT SAYA SEKARANG UNTUK DAPATKAN VIVIX SI TONIK MERAH UNTUK BERHENTI MEROKOK DENGAN PENJIMATAN SEHINGGA RM200! YA, JIMAT RM200!

Call/sms/whatsapp 016-3334945 

SAFIAH ADIBAH 

PENGEDAR SHAKLEE KLANG

ID 1153284

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge