cara kecutkan cyst tips kecutkan cyst kecutkan cyst tanpa pembedahan makanan kecutkan cyst cyst punca sukar hamil

Cara Kecutkan Cyst Dengan Berkesan Tanpa Perlu Pembedahan

Ramai wanita yang mengalami masalah cyst mencari cara kecutkan cyst dengan berkesan dan selamat tanpa perlu menjalani pembedahan. Kebanyakan wanita yang mengalami cyst akan diberi masa oleh doktor untuk melihat kalau-kalau cyst akan kecut sendiri. Tahu tak memang ada sebenarnya cara untuk kecutkan cyst?

Selain menjaga pemakanan, pengambilan makanan tambahan sangat membantu proses pengecutan cyst. Ada 3 jenis makanan tambahan yang boleh diamalkan oleh para wanita.

cara kecutkan cyst tips kecutkan cyst kecutkan cyst tanpa pembedahan makanan kecutkan cyst cyst punca sukar hamil

ANTI-OKSIDAN VIVIX KECUTKAN CYST

Vivix adalah makanan tambahan yang tinggi kandungan anti-oksidan dari Anggur Muscadine. Vivix membantu kecutkan cyst dengan cara merencatkan pertumbuhan sel-sel yang tidak normal dari cyst. Kemudian ia juga bertindak menggantikan sel-sel yang rosak dan tidak normal akibat cyst tersebut dengan sel-sel baru yang lebih sihat. Apabila sel-sel kembali sihat, kebarangkalian untuk cyst berulang kembali adalah sangat rendah.

 

 

cara kecutkan cyst tips kecutkan cyst kecutkan cyst tanpa pembedahan makanan kecutkan cyst cyst punca sukar hamil (2)

Antara simptom cyst termasuklah senggugut yang agak teruk ketika haid. Anti-oksidan juga berfungsi mengurangkan rasa sakit akibat keradangan dan inflamasi ketika haid, sakit belakang, kejang perut dan juga simptom kembung perut.

KECUTKAN CYST DENGAN HORMON YANG SEIMBANG

Hormon yang tak seimbang menjadi salah satu punca cyst membesar dan berulang kembali. Sekiranya anda mengalami haid yang tidak teratur, sakit senggugut yang agak teruk atau mengalami perut kembung, anda mungkin berhadapan dengan masalah hormon tak seimbang. Keadaan ini membantutkan usaha untuk kecutkan cyst dengan berkesan.

 

GAMMA LINOLIC ACID (GLA)

GLA adalah sejenis asid lemak omega-6 yang sangat diperlukan untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin adalah sejenis bahan atau hormon yang berfungsi untuk mengawal keradangan di dalam tubuh dan membantu seimbangkan hormon estrogen dan progesteron. Apabila hormon stabil, peluang untuk cyst kecut dan tidak kembali lagi lebih tinggi.

 

cara kecutkan cyst tips kecutkan cyst kecutkan cyst tanpa pembedahan makanan kecutkan cyst cyst punca sukar hamil senggugut tanda cyst ovarian cyst 2

 

KELEBIHAN CAROTOMAX UNTUK KECUTKAN CYST

Carotomax juga merupakan salah satu makanan tambahan yang tinggi kandungan anti-oksidan. Seperti Vivix, ia bertindak melawan radikal bebas yang ada di dalam tubuh. Radikal bebas sangat berbahaya kerana ia merosakkan sel-sel sihat. Untuk bebas daripada cyst, Carotomax yang mempunyai Vitamin A turut membantu mengelakkan sel-sel rosak akibat cyst.

 

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk nutrisi untuk KECUTKAN CYST dengan berkesandan selamat TANPA PEMBEDAHAN. Klik pada gambar Whatsapp di bawah untuk terus menghubungi saya di aplikasi Whatsapp tanpa perlu save nombor saya.

cara jadi ahli shaklee

TUNGGU !!!

Anda berminat untuk mendapatkan produk nutrisi ini dengan

harga yang lebih murah sebanyak 25% dan dapat cash back??

Klik gambar di bawah 🙂

Daftar-ahli-Shaklee-pengedar-vivix-shaklee-klang

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge