bisnes part time

Bisnes Part Time Yang Paling Best Untuk Suri Rumah

Rasanya semua perempuan bercita-cita nak jadi suri rumah. Tapi kalau suri rumah takde income tak best jugak kan. Sebab tu, sekarang makin ramai suri rumah cari income dengan bisnes part time. Cuma bisnes part time ni ada banyak gila weiii nak pilih yang mana??? Hehehe…jom baca saya share satu bisnes part time yang paling best untuk suri rumah. Sambil kelek anak je pun boleh dapat income.

bisnes part time

MACAM MANA NAK TAHU BISNES PART TIME APA YANG SESUAI UNTUK SURI RUMAH?

 

1. Zero Modal

Modal selalu jadi faktor utama. Sebab suri rumah memang takde income tetap. Jadi risiko besar kalau bisnes tu perlukan modal tinggi. Macam mana kalau tak balik modal kan? Tak pasal je dari nak tambah income jadi tambah serabut pulak.

2. Sepenuhnya Dari Rumah

Dah nama pun suri rumah. Memang la kena pastikan bisnes part time tu kena beroperasi di rumah saja. Yang penting ada handphone/laptop/tab berserta internet access. Ehh tapi barang apa nak jual ni kalau dari rumah je? Kena simpan stok ke? Kata tadi zero modal. Aaajom tengok point seterusnya.

3. Tak Perlu Beli/Simpan Stok

Serabut weii kalau nak kena simpan-simpan stok ni. Leceh sangat. Nak pulak kalau takde orang beli sampai expired, dah tu stok tu kena simpan bawah katil ke? Huishhh jangan tak tau banyak je bisnes ekarang ni kena buat camtu tau. Kena beli stok banyak-banyak dulu. Eeeee tak sanggup. Risiko tinggi. So pilih bisnes yang ada sistem ala-ala dropship tu. HQ yang uruskan simpan barang dan pos pada customer. Senang kan?

4. Automated

Maksudnya bisnes tu sentiasa running tak kira masa. Walaupun kita bercuti ke, walaupun balik kampung ke, walaupun kita demam selsema ke, even walaupun kita tengah tidur ZZzzzzZZZzz. Sales masuk je . Bunyi macam best je kan? Kan? Memang ada tau bisnes camni. Jangan terkejut hehehe…

5. Sustained/Bukan Ikut Trend

Bisnes part time ni ada macam-macam. Dan biasanya orang suka jual benda yang tengah hot/viral sebab ramai yang mencari masa tu. Tapi bila trend barang tu dah kurang sales pun jadi kurang. Jadi kena pastikan bisnes yang dipilih tu boleh sustained (bertahan) dan kekal lama untuk diusahakan. Paling best, boleh diwariskan kepada anak-anak, cucu-cucu nanti. Whoaaa dasyat kan sampai boleh diwariskan?

Ok dah tahu semua ciri-ciri bisnes part time yang sesuai untuk suri rumah kan. Tapi exactly bisnes apa???

 

BUAT BISNES PART TIME DENGAN SHAKLEE

 

bisnes part time

Shaklee ni company health supplement dari US. Boleh tengok website Shaklee Malaysia kat sini. Kenapa bisnes part time dengan Shaklee? Sebab…ia ada semua ciri-ciri bisnes yang dah disebut di atas. Yang paling penting ianya :

→ Lulus KKM

→ Disahkan halal (ada sijil halal setiap tahun)

→ Ada kajian saintifik & landmark study

→ Terbukti berkesan kepada pengguna

→ Produk selamat dan organik sebab dari sumber tumbuhan semulajadi

→ Berada di pasaran selama lebih 100 tahun!

bisnes part time

BERMINAT UNTUK BUAT BISNES SHAKLEE?

 

Tahniah! Anda buat keputusan yang sangat bijak! Dah ramai suri rumah yang berjaya jana income 3/4/5 angka dengan bisnes part time Shaklee. Apa lagi kalau dedicate masa untuk buat full time. Lagi banyak income boleh dapat. Hubungi saya segera dengan hanya klik gambar di bawah.

Fast action fast result! 🙂

bisnes part time

 

2 thoughts on “Bisnes Part Time Yang Paling Best Untuk Suri Rumah”

  1. Pingback: 5 Apps Edit Gambar Cantik Untuk Bisnes Online Yang Paling Best!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge