4 Produk Penting Shaklee Untuk Kurus Dengan Berkesan

Ramai orang cari cara untuk kurus dengan cepat dan harapkan ada 1 produk yang bila makan je terus boleh kurus. Ish ish ishh..itu menipu namanya. Tak ada satu magic pilss yang makan boleh terus kurus. Kena usaha. Set Kurus Shaklee pun kena usaha makan satu set baru nampak hasil. Kalau makan 1 je macam mana nak kurusss..

Dalam set kurus Shaklee ada beberapa produk. Ini 4 produk penting yang wajib kalau korang betul-betul nak kurus!

1. Meal Replacement

Nak kurus wajib lah jaga makan, kawal kalori. Jangan lah ingat boleh makan tak ingat dunia, tidur, bila bangun terus kurus. Tak boleh macam tu. Kena faham macam mana gemuk berlaku. Bila makan banyak, terlebih kalori, kalori pula tak dibakar jadi lemak terkumpul, lama-lama gemuk lah.

Ambil meal replacement Cinch Shake untuk bantu kurangkan pengambilan kalori harian, bagi rasa kenyang lama, bakar lebih kalori dan bantu bina otot.

2. Metabolism Booster

Ada orang mengadu dah jaga makan dah exercise tapi kenapa tetap tak kurus? Penimbang tunjuk angka yang sama je. Tak turun pun. Mula lah rasa give up. Haaa sebenarnya metabolisma badan tu yang dah makin rendah. Bila metabolisma rendah, proses bakar lemak jadi sangat perlahan.

Jadi kena tingkatkan metabolisma badan supaya lemak dibakar dengan optimum. Cara paling senang semestinya dengan Cinch Tea!

3. Fat Emulsifier

Kita tak mungkin boleh elak semua makanan berlemak dan berminyak kan? Walaupun nak kurus tapi jangan sampai seksa diri. Makan je lah kalau teringin cuma jaga kuantiti. Cukup untuk merasa bukan melantak.

Makan Lecithin untuk elakkan lemak dari makanan yang kita baru makan tu dari menempel dalam badan. Jadi tak lah bertambah gemuk.

4. Bersihkan usus, buang toksin

Last but not least, toksin ni musuh utama orang yang nak kurus. Ingat ni, selagi toksin ada dalam badan selagi itulah lemak-lemak jahat turut ada. Sebab lemak suka menempel pada toksin.

Bahagian yang paling banyak kumpul toksin semestinya usus besar dan hati. Jadi kalau nak buang toksin pastikan minum air kosong secukupnya dan telan Herb-Lax untuk bersihkan usus.

Cukup 4 produk ini di samping kawal makan dan exercise ringan di rumah, insyaAllah boleh nampak berat turun sedikit demi sedikit. Sedar tak sedar nanti eh dah kurus!

Nak dapatkan keempat-empat produk set kurus shaklee ini boleh hubungi saya Adiba 016-3334945. Saya akan bagi consultation cara pengambilan yang betul untuk dapat hasil yang diidamkan. 😊

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge