14 Sebab Kenapa Vivix Shaklee Best Selling

Kenapa Vivix Shaklee ramai orang beli? Bukan beli sekali tapi beli berkali-kali. Repeat order setiap bulan.

Ini 14 sebab kenapa Vivix Shaklee best selling, top 1 antara puluhan produk yang ada di pasaran.

1. Pernah period tak datang setahun, lepas consume vivix secara konsisten period datang bulan-bulan cun je.

2. Lepas bersalin, rengat menyerang rasa macam nak mati. Nak beranak pun tak sesakit kena rengat. Ambil vivix, sampai habis pantang pun segar bugar. Jangan main-main sakit rengat tau!

3. Luka czer cepat kering dan sembuh. Hilang sakit bagai dihiris-hiris. Nak bergerak pun tak ada takut-takut.

4. Baru consume 2 bulan, kaki mak dah tak lenguh-lenguh. Nak repeat order lagi.

5. Beza dengan adik 10 tahun tapi kakak nampak lagi muda, ape taknya hari-hari telan vivix.

6. Lepas makan vivix, sakit-sakit sendi hilang. Bangun pagi rasa cergas je.

7. Kesian mak, dulu menitik air mata tiap kali solat sebab lutut bisa. 2 bulan dengan vivix, dah boleh solat macam biasa. Tak perlu pakai kerusi pun.

8. Kena penyakit berkudis 1 badan. Start 2 minggu dengan vivix, kudis makin hilang. Kulut makin cantik.

9. Dulu susah nak buang air besar. 3 hari peram baru membuang. Ya, memang jadi sembelit. Now hari-hari consume vivix, hari-hari membuang lancar saja.

10. Dulu kulit kusam serupa zombi, konsisten vitamin dan vivix makin naik serinya.

11. Dulu ada masalah cyst, fibroid, breast lump tapi hilang bila makan vivix, bila konsistan banyak dpt bonus kesihatan yang lain.

12. Gout dan makin segan nak datang bila makan vivix dan vitamin. Terus je makan vivix sebab tak sanggup nak hadap bisa gout. Seksa sangat nak bergerak.

13. Mak kata badan rasa ringan dan tak bisa bisa dah lepas konsisten vivix. Orang tua tiada yang lebih penting melainkan sihat. Belikan ajer vivix setiap bulan.

14. Dulu dekat tangan ada ketuat besar. Lepas buang dia tumbuh semula. Malu sampai tutup dengan plaster. Lepas start minum Vivix, tak sedar ketuat makin kecil dan lama-lama terus hilang.

Nak dapatkan Vivix Shaklee? Hubungi saya, Adiba 016-3334945. Saya bagi best price 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge