Promosi Januari 2021 : Shaklee Nak Bagi Face Mask Percuma!

Assalamualaikum semua! Apa khabar? Alhamdulillah dah masuk tahun 2021 dah kita kan. Sempena tahun baru dan bulan pertama ini, Shaklee berbesar hati menawarkan face mask percuma untuk semua orang! Eh tapi ada syaratnya. Face mask ni sangat cantik, selesa, tak gatal, tak panas dan mudah nak bernafas. Anti microbial pulak tu, disahkan oleh SGS. Paling …

Promosi Januari 2021 : Shaklee Nak Bagi Face Mask Percuma!Read More »

Hilang Kerja? Peluang Jana Income 4 Angka Ketika PKP

PKP datang lagi maka ramailah yang hilang kerja, sumber pendapatan terjejas dan perniagaan pun makin sendu. Terutama bisnes yang bermusim. Jadi makin ramai juga lah yang tercari-cari cara untuk jana income ketika PKP ini. Jom saya tunjukkan! Bisnes ni ada beberapa jenis. Bisnes konvensional seperti jual makanan, pakaian, jadi founder untuk produk sendiri dan sebagainya …

Hilang Kerja? Peluang Jana Income 4 Angka Ketika PKPRead More »

Awas! Semua Orang Ada Risiko, Tips Rencatkan Sel Kanser

Sebut saja kanser, semua orang takut kan? Tapi ramai yang tak sedar hakikat setiap orang adalah berisiko untuk mendapat kanser. Antara faktor yang mempengaruhi kebarangkalian ini termasuklah persekitaran, makanan, gaya hidup, stress dan tekanan dan pelbagai faktor lain yang boleh menyebabkan sel kanser ini aktif. Namun ada beberapa tips yang dikongsikan secara ringkas oleh Dr …

Awas! Semua Orang Ada Risiko, Tips Rencatkan Sel KanserRead More »

Derita Sakit Kulit Selama 2 Tahun Pulih Dalam Masa 1 Bulan

Siapa yang ada masalah sakit kulit terutama di bahagian yang boleh dilihat seperti muka, tangan dan kaki mesti faham bagaimana rasanya bila orang sekeliling seolah-olah jijik dan geli nak duduk dekat. Risau berjangkit. Sakit kulit seperti alergik, psoriasis, eczema, kurap dan lain-lain seringkali buat si penghidap rasa rendah diri, malu dan hilang keyakinan. Encik Husain …

Derita Sakit Kulit Selama 2 Tahun Pulih Dalam Masa 1 BulanRead More »

Turunkan Berat Badan Dengan Set Detox dan Set Kurus Shaklee

Nak turunkan berat badan tapi masih belum berjaya? Set detox dan set kurus Shaklee boleh bantu. Jom tengok testimoni mereka yang konsisten amalkan set ini dan dah pun berjaya capai berat yang sihat. Jangan Tinggal Cinch Tea & Cinch Shake Dulu Abang Joe ni memang buncit orangnya. Tapi lepas dapat kesedaran, beliau dan isteri Kak …

Turunkan Berat Badan Dengan Set Detox dan Set Kurus ShakleeRead More »

Tips Buat Video Youtube Untuk Beginners

Sekarang ramai dah mula buat video Youtube termasuklah artis-artis, masing-masing ada Channel sendiri. Instafamous, artis atau selebriti memang mudah saja nak kumpul ramai Subscribers sebab dah memang terkenal dan ada nama. Tambahan pula kalau memang aktif di Instagram. Cuma perlu share sneak peek video ramai lah follower subscribe nanti. Tapi kalau kita yang bukan artis …

Tips Buat Video Youtube Untuk BeginnersRead More »

Taman Lembah Bukit SUK Shah Alam – Tempat Best Untuk Riadah

Bila PKPB mengizinkan sukan-sukan tertentu boleh dilakukan, ramai yang teruja termasuklah Diba. Tapi nak joging pun kena jaga jarak tak boleh lari dalam kumpulan. Walaupun excited nak lari semula tapi hati tetap risau. Jadi kami pusing sekitar Shah Alam cari taman yang kurang pengunjung. Alhamdulillah jumpa! Taman Lembah Bukit SUK namanya. Tempatnya tak besar sangat …

Taman Lembah Bukit SUK Shah Alam – Tempat Best Untuk RiadahRead More »

Testimoni Tulang Patah Sembuh Segera Dengan Set Patah Tulang Shaklee

Patah tulang memang seksa. Tak kira patah bahagian mana sekalipun. Kalau patah kaki dah susah nak bergerak. Kalau patah tangan dah susah nak buat kerja. Sakit tu dah tentu. Tempoh waktu untuk tulang patah bercantum semula bergantung pada bahagian mana yang patah dan seteruk mana keadaan. Biasanya patah tulang yang berpunca dari kemalangan, doktor akan …

Testimoni Tulang Patah Sembuh Segera Dengan Set Patah Tulang ShakleeRead More »